Hey! Ik ben Brenda, de persoon achter The Art of Quirkiness. Ik ben een 27-jarige hooggevoelige introvert. Ik hou van katten, boeken, kunst, mode & beauty en diepgaande gesprekken. Ik ben helemaal niet goed in small talk en moet na een sociale aangelegenheid steeds mijn batterijen opladen door even alleen te zijn. 

Ik wil andere mensen laten inzien dat hoogsensitiviteit en introvert zijn perfect normaal is. Introvert zijn is niet zwart-wit, en op professioneel gebied zijn we zeker net zo capabel als extraverten!  Ik neem je mee door mijn dagelijkse avonturen en #life struggles, en ik kom graag meer te weten over de jouwe! #IntrovertsUnite!

Omgaan met perfectionisme

Ik ben altijd een ongelofelijke perfectionist geweest. Ik legde de lat vaak erg hoog voor mezelf en als ik mijn doelen kon halen was ik nog steeds niet tevreden. Je kan je wel voorstellen dat dit geen ideale manier van leven is en dat de stress blijft opbouwen. Ik heb hier hulp voor gezocht en vandaag kan ik trots zeggen: ik leef met perfectionisme! Maar ik laat het mijn leven niet meer bepalen. Ik zie nu in dat presteren niet meer het grote doel in mijn leven hoeft te zijn. Ik heb leren genieten van de kleine dingen. En die kleine dingen deel ik graag op deze blog. 🙂 

The Art of Quirkiness

Ik speelde al langer met het idee om een blog te starten. Ook door de invloed van een goede vriendin die zelf een fantastische beauty blog heeft (BeautySecrets). Door therapie zag ik in dat ik moest stoppen met “willen” en starten met “doen”. Hieruit is The Art of Quirkiness geboren. 

The Art of Quirkiness is een medium waar ik al mijn rare gedachten en gewoonten kwijt kan. Andere mensen zullen zichzelf hier hoogstwaarschijnlijk in herkennen. Het wordt tijd dat we stoppen met piekeren en onze Quirkiness gewoon samen omarmen!

Want wij zijn zoveel cooler dan normaal 😉 

Groetjes, 
Brenda.

introvert comic

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.