Onlangs had ik nood aan een nieuwe toner en serum. Dik heb erg veel last van droge huid in mijn gezicht dus ging ik op zoek naar producten die dit probleem kunnen aanpakken. Uiteindelijk kwam ik terecht bij de Radiant Rose Collection van Revolution Skincare. Ze leggen de focus op hydratatie en zachtheid. Dus ik nam de proef op de som. Mijn bevindingen ontdek je hier. 

Wat een mooie packaging! Een doos met witte marmeren opdruk, waarbij de zachtroze kleur van de producten mooi naar voren komt. Deze doos bevat een metalen drinkfes met marmerpatroon, een toner, serum, verfrissende spray en 2 mini’s.

Rose Tonic

De Rose Tonic heeft een heerlijke rozengeur. Als je ooit rozen-thee drinkt kan je de geur wel vergelijken. Hij voelt ook heerlijk zacht op mijn beschadigde huid. Revolution belooft een voedende formule en dat ervaar je ook. Zeker goedgekeurd!

 

Superfruit Extract - Antioxidant Rich Serum & Primer

Ik hoopte eigenlijk dat deze heerlijke rozengeur doorgetrokken werd naar de hele collectie. Maar dat was toch wat teleurstellend. De Superfruit Extract serum heeft een totaal andere geur. Hij ruikt naar vanillekoekjes, specifieker: hij ruikt naar de Petit Beurre koekjes van Lu. Dit serum voelt heerlijk zacht aan op mijn huid. Hij kan ook dienen als primer, dat is getest en goedgekeurd.

Rosehip Essence Spray

Deze Rosehip Essence spray ruikt totaal niet naar rozen. Hij ruikt wel heerlijk naar citrus. Deze spray is heerlijk verfrissend maar prikt wel op de beschadigde huid. Deze geur is wel veruit mijn favoriet van de gehele collectie.

Tenslotte krijg je nog 2 extra mini’s in de doos. De Quinoa Night Peel Mini is een serum om ’s avonds voor het slapengaan aan te brengen. De 5% Cafeïne + Hyaluronic Acid Serum Mini helpt tegen puffy ogen en donkere cirkels. Beiden werken heel hydraterend. Maar of het echt helpt tegen donkere kringen laat ik nog even in het midden, daarvoor gebruik ik het nog niet lang genoeg.

Conclusie: Ik gebruik deze producten nu 2 weken en kan toch zeggen dat ik er heel tevreden mee ben. Revolution belooft hydratatie en dat maken ze zeker waar. Minpuntje is de essence spray die nogal prikt op de beschadigde huid en de geur van de collectie die niet consistent is. Wat zijn jouw ervaringen met de producten van Revolution Skincare?