Netflix heeft eindelijk een voorproefje van Stranger Things seizoen 4 gedropt! Naar aanleiding van de nieuwe trailer begon het bij mij te kriebelen om seizoen 1 tot en met 3 opnieuw te kijken. En god, wat hou ik van die jaren ’80 kledingstijl. Wanneer ik Stranger Things kijk voel ik me altijd geïnspireerd. Ik ben wat gaan puzzelen en kan niet wachten om jullie mijn 3 favoriete outfits, gebaseerd op de jaren 80, te tonen. Alle kledingstukken zijn verzameld van de webshop Zalando - lekker handig toch? SPOILER ALERT! - Onderaan dit artikel schrijf ik over de nieuwe trailer van seizoen 4. 

Outfit #1 - Punk's not Dead

Ik wens dat ik een puber was in de jaren 80. Ik zou waarschijnlijk wel lid zijn van de punkbeweging. In mijn tienerjaren droeg ik vaak de typische schotse ruit, bandshirts en studs. Ook op vlak van muziek luister ik nog steeds graag naar punk bands zoals Ramones, The Distillers, The Exploited en Sex Pistols. Outfit #1 is dan ook een ode aan de punk beweging! 

 

Outfit #2 - 80's Nerd

Pull & Bear en Monki hebben beiden zo’n leuke jaren 80 geïnspireerde kleding! Volgende outfit is er eentje die in mijn ogen tijdloos is. Je kan niets mis doen met een 80’s gestreepte trui in combinatie met een mom jeans. Deze is een standaard in mijn kledingkast. Wil je voor de complete 80’s ervaring gaan? Schaf je dan een paar retro rollerblades aan, deze van het merk Buffalo vind ik erg leuk! 

 

Outfit #3 - Basic Bitch

Dit is weer zo’n tijdloze outfit, ook standaard terug te vinden in mijn kledingkast. Mijn favo kleur houthakkershemd is mosgroen. Doe dat in combinatie met een high waist jeans en crop top, kan niet misgaan. Combineer dit nog met een paar leuke sneakers. Sneakers zijn in mijn ogen de beste uitvinding ooit, ik heb onlangs al mijn hoge hakken aan de lokale kringloop gedoneerd. In plaats daarvan investeer ik liever in sportschoenen. Ik heb al een hele collectie van Buffalo’s tot Converse. 😉 

De jaren 80 laten mij altijd dromen, ook al ben ik zelf een 90’s kid. Ik heb de beste jaren helaas gemist. 🙁 Ik kijk alvast uit naar seizoen 4 van Stranger things, er is nog geen officiële release datum, maar ik hoop dat ze ons geduld niet te lang op de proef stellen! Na het kijken van de trailer zit ik alvast met een hoop vragen! 

  • Wat gaat er gebeuren met Hopper? 
  • Komt er een reünie tussen Will, Mike, Lucas, Dustin en Eleven? En tussen Nancy en Jonathan?
  • Blijven Steve en Robin besties? Vindt Steve eindelijk liefde? 
  • Is Billy echt dood? (De fangirl in mij hoopt van niet!) 
  • Blijft het verhaal zich afspelen in Hawkins of gaat the Upside Down globaal? 
  • Wat is de rol van de Russen?

 

Zoveel vragen! Zoveel onduidelijkheden! Seizoen 4 beloofd alvast erg spannend te worden! Ben jij ook een Stranger Things fan? Welke vragen heb jij? Laat jij je ook inspireren door de typische jaren 80 fashion? Laat het hieronder weten in een reactie!